.last week in record.

Gua berada di Penang Burmah Road untuk merayakan Songkran (Tahun Baru Thai). Perayaan ini dirayakan dengan menyimbah air ke atas kawan kawan (atau siapa-siapa saja) untuk membuang nasib malang tahun lepas. Gua duduk tepi dengan HP gua, bertekad tidak mahu basah dan mahu memperkenakan orang yang lalu sahaja.

Satu jam kemudian, gua balik dalam keadaan basah. Basah KUYUP. Tahun depan gua bertekad nak pakai plastik beg satu badan. Tapi takut orang panggil gua KONDOM.


Ini rambut terbaru gua yang poyo. Kalau anda nak tahu apa itu poyo, tengok kamus. Gua tak bisa layan orang bodoh. Dalam 15 minit lepas gua letak gambar ini dalam MukaBuku, gua jadi confuse... Ada orang kata keren, ada lagi kata capek. Satu saja yang cakap gua ada muka 'direktor'. Bukan direktor syarikat. Direktor filem lucah. Gua esok nak gunting botak.

Maybe diorang masa itu akan panggil gua pelakon pulak. Jangan pelakon filem lucah udah.


Sebahagian daripada projek kecil-kecilan aku. Tak sabar untuk mengumumkannya. Sekarang gua rasa hanya 40% saja siapnya. Mungkin May atau Jun gua umumkannya. Sabar ya.

Comments

beep said…
muka goodie 2shoes giler ah.pls not a make-believe project huh.lolz.m sure its not
zeemi said…
yeah, gua mmg goodie three shoes. lebih mantap dari two shoes.

hopefully it won't turn out to be another dream not achieved...
Kee Sitt said…
memang mantap pengunaan bahasa kau.
zeemi said…
Timo kasih.

Popular Posts