.Isabella lambang cinta.

Nak buat muka terkejut but end up with muka excited wtf... epic fail

Dua hari lepas, gua pergi Queensbay tgk filem 'Jennifer's Body'. Gua pergi dengan Abbas dan Yin Bee. Memang best sbb Yin Bee ada kad entah apa apa. Janji gua tahu tiket gua hanya RM4. Best kan? Lagi murah daripada DVD. OK, mungkin sama harga ngan DVD kat Ferringhi but kat kedai Ah Chong depan rumah gua DVD dia RM5. DVD lucah gua tak tahu sebab gua tak beli. Tapi gua suspek lagi mahal. *cover*

Anyway, gua dan Abbas pergi beli air di kaunter jual air GSC. Ada satu trainee nama Isabella yang serve gua. Gua tahu nama dia trainee dan gua tahu nama dia Isabella sebab dia ada name tag. Kalau nak minta nama, gua agak ketinggalan sbb taktik gua cakap ngan orang memang belum sampai tahap kesempurnaan lagi. Sekarang masih dalam tempat 'stalkerish weird'.

"Isabella... cantik nama you." - cakap gua.
Senyum "Thank you"
"I nak minum Groovy Grape. Abbas tak minum, dia puasa lagi." - kata gua.
Abbas tendang gua perlahan, kami gelak kuat gila satu bangunan boleh dengar. Isabella tersenyum.
"RM7.30 semua"
Kemudia I kata kat Isabella "Sebab you cantik I tak mintak diskaun. I bayar saje."
Dia tersenyum sambil gelak sipu lagi. Abbas pulak gelak lagi.

Lampu nombor 1 sudah bernyala. Kami sudah mahu masuk.

Dengan hati yang berat gua ikut geng gua masuk pawagam. Kaki gua berat sebab tak dapat nombor telefon Isabella. Gua sudah buat keputusan...




Filem apa 'besh' lagi? Jom tengok kat Queensbay.

Comments

chipsmore said…
jom pergi queensbay..hehe
zeemi said…
chipsmore, lebih cip coklat. jgn tipu hati gua. gua 'fragile'.


jom!
aifaa said…
haha.cute entry.. :)

but i still think u're a perv!
*refer to above pic*
zeemi said…
aifaa, berani buat berani mengaku. gua memang perv but in a good way.. kan? kan? kan?
aifaa said…
mm...yeah.

*i only say that cuz i love you. there's no such thing as 'perv in a good way' owkay.

pervert tu pervert la!
speedrider said…
ang bukan pervert.

but worst than that.
kalau tak percaya.. tanyalah aku. Hanya setan mengenali setan. Hahahhahahahahahahaah

Popular Posts