Tuesday, October 20, 2009

.gua sepet dan bangga.


Gua baca belog Hanis Zalikha tadi. Sekarang gua jalan dengan dada yang lapang dan muka menghala ke langit. Hidung gua berangin macam belon panas.

QUOTE

I adore lelaki sepet! My goodness ini ciri paling seksi dalam list I okay. Lelaki sepet sangat hesh kenapa seksi sangat nak describe pun kehabisan vocab sebab asyik nak guna perkataan seksi je. - Hanis Zalikha
Sekarang gua nak date Hanis Zalikha sbb mmg cute sangat budak ini.

14 commented:

Tok Rimau said...

Langkah mayat gua dulu.

zeemi said...

Tok tua, jgn jeles.

MX said...

tk bleh jadi nie...

kne langkah mayat aku jgk...

hahaha...

cik CumeY said...

hahaha..gud luck to u guys!

hik hik!

nieway..tersinggah blog nie..n terkomen jugee..
jangan marah ya?
hik!

zeemi said...

MX, jgn cabar gua. Utk Hanis.. nyawa mu mungkin terancam. LOL.

cik Cumey. Gua tak perlukan nasib, hanya mata sepet gua yang seksi. *_^

zuliana_me said...

Haha..that's funny. By the way, is it your pic kat atas blog ni? looks like korean actor.

zeemi said...

zuliana, itu gua. jgn jeles.
gua bukan korean actor, tapi tak dinafikan banyak korean actor nak jadi gua. :)

Andy said...

wow! pic jiran saya! :p

zuliana_me said...

Haha... tak boleh blah seh...
I can say Angelina Jolie is trying hard to look like me.(I alwiz say that.lol..;)

zeemi said...

Andy, kalau Hanis jiran kamu. Kita akan bertemu kerap lain kali. LOL.

zuliana, kalo betul jgn malu untuk beritahu. sbb angelina pun manusia jugak. ada kalanya nak nampak cantik.

bmee said...

wah,sgt bangga yea...
haha
so,her choice definitely the one wif 'chinese look'!

zeemi said...

Kawan gua Abbas pun ada sepet gak. Jadi sepet itu melangkaui bangsa dan agama. Sesiapapun boleh jadi sepet kalo bernasib baik cam aku.

Kalo tak, boleh mintak Doktor bedah plastik rujuk Rain dari Korea.

speedrider said...

aku rasa mata aku pun sepet sebelah.

zeemi said...

Kalo takat sebelah aje, sila berbaris belakang.