Wednesday, September 10, 2008

.tragedi lif.

hari ini hari rabu. aku sudah lupa. bergaru garu kepala aku tadi cuba mengingati harinya.

tapi tak dapat. aku lupa semalam hari apa. aku lupa esok hari apa.

gara gara tak banyak aktiviti kebelakangan ini. semakin lurus hari aku. dari bangun hingga tidur, hampir sama saja aktivitinya.

tapi hari ini aku nak ingat harinya.

sebab ada orang kentut dalam lif tadi.
busuk macam telur rebus.

kami bertiga masuk di tingkat 5 (parking)
dari tingkat 6 sudah terkentut.
aku nak ke tingkat 13 tapi keluar di tingkat 10 sbb tak tahan busuk.

kalaulah mereka tahu aku yang kentut. mesti malu.

2 commented:

Tok Rimau said...

Mungkin dia berada dlm lif yang sama.Patut la Datuk Ahmad buat kenyataan gila tu.

feed said...

agak2 ada yang pengsan tak jimmy??can't imagine kalau aku ada kat dalam lif tue..muntah kot..haha